Dizajn enterijera, njegovo osmišljavanje i vizuelizacija

Prostor u kojem živimo je deo nas, manifestacija našeg duha i energije, premda najčešće nismo svesni toga. Dizajn enterijera govori o nama mnogo rečitije nego, na primer, odeća koju nosimo. Verovatno ste sabi nekad rekli “Moja 4 zida upijaju energiju, pozitivnu ili negativnu”. Sigurno ste, ukoliko ste bili u prilici da razgledate stanove zbog iznajmljivanja ili kupovine, doživeli da morate da izađete iz nekog prostora u koji ste tek ušli jer ste osetili jaku negativnu energiju.

dizajn enterijera

Kakav vam dizajn enterijera preporučuje Moja 4 zida?

Svaki enterijer ima svoj narativ. Načelno može da se kaže da će introvertnije osobe svoj prostor urediti tako da izgleda što jednostavnije i funkcionalnije, bez previše stvari i dekoracije. Koristiće neutralne boje i držaće se pravila simetrije. Suprotno, ekstrovertne i ekscentrične osobe će uneti zanimljiv i avangardan nameštaj (Migo) sa dosta boja i asimetričnih oblika. Međutim, smatramo da je svako jedinstven, te da se niko ne može ubaciti u unapred određeni kalup.

dizajn enterijera
3D crtež jednog stana. Ovakav crtež pomaže našim klijentima da uvide kako će izgledati prostor kada se naprave njegove izmene.

Studio Moja 4 zida – šta nudimo?

Svakome ko stvara novi enterijer jako je korisno da ima profesionalnog enterijeristu. MOJA 4 ZIDA je online studio za dizajn enterijera koji će vam najbolje pomoći da definiše svoje zamisli i dođete do najpraktičnijeg rešenja.

dizajn enterijera
Izgled enterijera nakon obrade crteža sa ciljem da klijenti dobiju realističan prikaz enterijera.

U okviru usluge koju pružamo spada pomoć prilikom osmišljavanja unutrašnjeg prostora i izrada 3D modela enterijera, sve to po veoma povoljnoj ceni. Taj model potom možemo menjati dok ne dođemo do najboljeg rešenja. Takođe, za izvođenje radova možemo da vam preporučimo proverenog izvođača radova Enterijer tim. Da bismo stupili u kontakt dovoljno je da pošaljete upit u komentaru dole (u najkraćem vremenu će te dobiti odgovor na mejl koji budete ostavili). Ili da nas kontaktirate na broj telefona 064/6427264.

20 mišljenja na “Dizajn enterijera, njegovo osmišljavanje i vizuelizacija

  1. Poštovani, možete li mi reci cenu vaših usluga, stan ima 80 kvadrata. Hvala!!! 😊

  2. Kako urediti prolaznu sobu o17 kvadrata koja ima troja vrata plus za kupatilo?

  3. Postovani, koja je cena izrade 3d modela?Koja je okvirna cena kompletnog renoviranja stana kod Vasih izvodjaca po m2?Hvala

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *