Izrada 3D modela vašeg enterijera+izvođenje radova

Uređenje enterijera je jeste divan, ali zahtevan posao. Pošto se enterijer ne stvara svaki dan, a od njega puno zavisi vaše unutrašnje zadovoljustvo i utisak koji ćete ostaviti na vaše goste, treba da tom poslu pristupite maksimalno ozbiljno. 

Ukoliko nemate puno iskustva u uređenju enterijera velike šanse su da nećete na kraju biti zadovoljni rezultatom. Zbog toga je pametno da angažujete dizajnera enterijera, koji će vam pomoći svojim savetima da osmislite i definišete ono što želite i to, na kraju, vizuelizovati, izradom 3D model vašeg enterijera.  Taj model posle možete menjati sa enterijeristom, dok ne dođete do najboljeg rešenja. Ovo je vrlo korisno jer nemoguće je zamisliti ceo enterijer. Ovako sigurno nećete napraviti grešku kada je već kasno. Što naš narod kaže: 3 put meri, 1 put seci.

Ako se odlučite da me angažujete, dobićete profesionalnu uslugu projektovanja enterijera po veoma povoljnoj ceni. Tu spada savetovanje oko osmišljavanja enterijera i izrada 3D modela enterijera. Međutim potrebno je pre toga da znate nekoliko stvari. Prvo, morate da mi dostavite plan osnove prostora. Ja radim isključivo onlajn i ne idem na teren (osim ako se ne odlučite za mog izvođača radova kada idem u nadzor), tako da je potrebno da, ukoliko nemate plan osnove, sami je nacrtate i pošaljete mi je na mejl. Takođe, potrebno je da mi pošaljete više slika postojećeg stanja, kako bih dobio osećaj o samom prostoru. 

Zatim, ono što je najbitnije jeste da znate šta hoćete. Naravno, ja kao dizajner enterijera  sam tu da vam pomognem da definišete ono što želite, ali ne možete da budete neodlučni. Ne možemo beskonačan broj puta da menjamo zamisli.

Ako ste se odlučili za određeni stil enterijera, odnosno da mešate više njih, što je i najbolje, potrebno je da mi pošaljete što više slika nameštaja i enterijera koji vam se sviđaju, a koje možete naći na internetu, kako bih mogao da steknem uvid u vaš senzibilitet i ukus. Naravno, potrebno je da mi pošaljete plan osnove prostora.

Plan osnove stana

3D crtež stana-opcija1

Opcija2

Izgled stana nakon obrade u posebnom programu da slika izgleda realističnije (rendering)

I još nešto. Ozbiljan dizajn enterijera iziskuje jako puno strpljenja i komunikacije. Ako se odlučite da vam pomažem oko uređenja enterijera, dok traje proces osmišljavanja i izrade 3D modela moraćemo da budemo svakodnevno na vezi. Ovo zato što mi je cilj da budete zadovoljni i da uredimo enterijer onako kako se vama sviđa. 

Takođe, za samo izvođenje radova na enterijeru, mogu da vam preporučim izvođača radova sa kojim sarađujem i koji radi pod mojim nadzorom. To znači da ne morate da brinete oko dovođenja majstora, niti kako će, kada i na koji način oni završiti posao. 

Ako želite da stupimo u kontakt, možete me pozvati na telefon iz kontakta, ili poslati mejl, ili poslati upit u komentaru dole i u najkraćem vremenu će te dobiti odgovor na mejl koji budete ostavili.

2 thoughts on “Izrada 3D modela vašeg enterijera+izvođenje radova
  1. Poštovani,
    Koja je cena Vaše usluge projektovanja, ili makar raspon cene, orjentaciono…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *