Kontaktirate nas i naručite projektovanje enterijera

Imajte u vidu da je MOJA 4 ZIDA online studio za projektovanje enterijera i zbog toga ne navodimo fizičku adresu. Kontaktirajte nas preko mejla, telefona, watsapp-a i naručite profesionalno i povoljno projektovanje enterijera. Tu spada pomoć prilikom osmišljavanja vašeg enterijera i izrada 3D modela enterijera. Da bismo to mogli da postignemo moramo od vas da dobijemo plan osnove. Pored plana osnove potrebno nam je što više slika postojećeg stanja (možete ih napraviti imobilnim telefonom). Ne bi bilo loše da nam pošaljete i kratki snimak postojećeg stanja.

projektovanje enterijera

MOJA 4 ZIDA-dizajn enterijera (online studio)

Imajte takođe u vidu da projektovanje enterijera zahteva puno komunikacije i strpljenja Dizajner enterijera mora da pogodi vaš ukus i zamisli enterijer na osnovu onoga što mu vi kažete, a to često nije lako. S toga je normalno i očekivano da se 3D model enterijera više puta menja dok zajedno ne dođemo do najboljeg rešenja. Najpre će te dobiti 3D skicu iz više uglova, a na kraju (kada utvrdimo najbolja rešenja) realisttični prikaz vašeg enterijera.

Projektovanje enterijera i izvođenje radova

Ukoliko vam je, pored projektovanja enterijera potrebno i izvođenje radova preporučujemo vam Enterijer tim, koji radi po našim projektima i uputstvima. Ova izvođačka kuća izvodi sve vrste radova na unutrašnjem prostoru, tako da ne morate da tražite pojedinačno majstore. Takođe, ovo je jedan od retkih izvođača koji garantuje za svoje radove i ukoliko nešto nije dobro urađeno to će popraviti o svom trošku.

tel: (+381) (0) 64/64-272-64

WhatsApp: 064/509-85-22

E-mail: bogdan.lekic.2014@gmail.com