Stan za izdavanje, kako ga urediti – ideje i saveti

Kada imamo stan za izdavanje, treba dobro da povedemo računa kako da ga uredimo. Od toga kako ćemo urediti stan za izdavanje zavisi koliku ćemo kiriju uzimati. Često ljudi gledaju da prodju što jeftinije kada opremaju svoj stan za izdavanje. Ubace nekoliko osnovnih komada polovnog jeftinog nameštaja, jer se plaše da će im podstanari uništiti skuplji nameštaj. Medjutim to je greška. Ako kvalitetno uredimo stan za izdavanje ne samo da ćemo ga moći izdavati po većoj ceni, već ćemo privući pouzdanije podstanare.

stan za izdavanje

Kako stan za izdavanje bude praktičan i lep

Oko čega da povedemo računa kada uredjujemo stan za izdavanje? Pa najpre treba da bude praktičan. Budući podstanar će prvo gledati da li ima sve što mu je potrebno za život. Znači osim kreveta za spavanje, kauča, stolova, stolica, obavezno mora da ima mesta za odlaganje odeće i obuće, peškire, police za knjige i dr. U Ikei recimo možete naći funkcionalan i zanimljiv nameštaj po pristupačnoj ceni.

Sa druge strane stan za izdavanje ne treba da bude prenatrpan stvarima. Puno nepotrebnih stvari može da deluje neuredno i da smanjuje prostor. Zato stan za izdavanje treba opremiti samo neophodnim starima, tako da kada uđete u njega treba da vam deluje jednostavno i funkcionalno. O tome kako smo kompletno i funkcionalno opremili garsonjeru od samo 17 kvadrata možete videti ovde.

Što se tiče samog kvaliteta stana posebno treba obratiti pažnju na kupatilo. Kupatilo najviše ostavlja utisak na buduće zakupce. Zato ako imate loše slavine, neispravan bojler, prastaru veš mašinu, naprsle pločice po kojima je buđ, ne oklevajte da to sredite jer će te u suprotnom odbiti dobre i pouzdane podstanare.

stan za izdavanje

Podrazumeva se da stolarija treba da izgleda pristojno iako ne mora da bude PVC. Takođe, podrazumeva se da stan bude sveže okrečen. Što se poda tiče, ako imate dotrajao parket ili brodski pod, postoje jeftini načini da se on obnovi. Jedno od rešenje je naravno hoblovanje i ponovno lakiranje parketa. Ali možete dotrajao parket ili brodski pod ofarbati u neku drugu boju i tako osvežiti prostor.

stan za izdavanje

Mali detalji koji mogu biti presudni

Svo ovo o čemu do sada govorili: funkcionalnost, urednost, očuvanost, je svakako neophodno da biste našli dobrog i pouzdanog podstanara. Međutim, popred toga, da biste maksimalno iskoristili potencijal svog stana u smislu cene za izdavanje, potrebno je da imate neki mali detalj koji će budućeg podstanara posebno oduševiti.

Naravno „ako vam je bog dao“ velike prozore i divan pogled, da će te time privući svakog ko uđe u vaš stan. Međutim i pored toga što vam je zadato, možete nekim originalnim detaljem da „kupite“ budućeg podstanara i dobijete veću kiriju. To može recimo biti lepo restauirani vintidž ormar, neobičan luster ili lampa. Nešto svakako što odudara od uobičajenog i već viđenog.

zanimljiv stan

Ukoliko nemate puno iskustva u uredjivanju stana za izdavanje Studio za dizajn enterijera -Moja 4 zida će vam pomoći da dođete do funkcionalnog i zanimljivog enterijera koji će privući budućeg podstanara. Mi ćemo vam našim savetima i zradom 3D modela pomoći da maksimalno iskoristite potencijale vašeg stana i samim tim dobijete najbolju kiriju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *