Uređenje enterijera + izvođenje radova

Uređenje enterijera je jeste divan, ali zahtevan posao. Pošto se dizajn enterijera ne stvara svaki dan, a od njega puno zavisi vaše unutrašnje zadovoljustvo, treba da uređenju enterijera pristupite maksimalno ozbiljno. 

uređenje enterijera

Ukoliko nemate puno iskustva u uređenju enterijera velike šanse su da nećete na kraju biti zadovoljni rezultatom. Zbog toga je pametno da angažujete dizajnera enterijera, koji će vam pomoći svojim savetima da osmislite i definišete ono što želite. Sve to, na kraju će vizuelizovati izradom 3D modela vašeg enterijera.  Taj model posle možete menjati sa enterijeristom, dok ne dođete do najboljeg rešenja. Ovo je vrlo korisno jer nemoguće je zamisliti ceo enterijer. Ovako sigurno nećete napraviti grešku kada je već kasno. Što naš narod kaže: 3 put meri, 1 put seci.

Kako da dobijete usluge vezane za uređenje enterijera i šta tu spada?

Ako vam je potrebna pomoć dizajnera enterijera, kod nas će te dobiti profesionalnu uslugu kompletnog projektovanja enterijera po veoma povoljnoj ceni. Tu spada savetovanje oko osmišljavanja enterijera i izrada 3D modela enterijera.

Međutim potrebno je pre toga da znate nekoliko stvari. Prvo, morate da nam dostavite plan osnove prostora. Ukoliko ga nemate doćićemo kod vas i izraditi plan osnove, ali to se dodatno naplaćuje.

Zatim, ono što je najbitnije jeste da znate šta hoćete. Naravno, tu smo da vam pomognemo da definišete ono što želite, ali ne možete da budete neodlučni. Ne možemo beskonačan broj puta da menjamo zamisli.

Ako ste se odlučili za određeni stil enterijera, odnosno da mešate više njih, što je i najbolje, potrebno je da nam pošaljete što više slika nameštaja i enterijera koji vam se sviđaju. Sve možete naći na internetu, kako bismo mogli da steknemo uvid u vaš senzibilitet i ukus.

osnova stana

Plan osnove stana

uređenje enterijera

3D crtež stana-opcija1

uređenje enterijera

3D crtež-Opcija2

uredjenje enterijera
Realističan prikaz enterijera

Dobra komunikacija – neophodan uslov

I još nešto. Ozbiljan dizajn enterijera iziskuje jako puno strpljenja i komunikacije. Ako se odlučite da vam pomažemo oko uređenja enterijera, dok traje proces osmišljavanja i izrade 3D modela moraćemo da budemo svakodnevno na vezi. Ovo zato što nam je cilj da budete zadovoljni i da uredimo enterijer onako kako se vama sviđa. 

Takođe, za samo izvođenje radova na enterijeru, možemo da vam preporučimo izvođača radova sa kojim sarađujemo i koji radi po našim projektima. To znači da ne morate da brinete oko dovođenja majstora, niti kako će, kada i na koji način oni završiti posao. 

Ako želite da stupimo u kontakt, možete nas pozvati na telefon 064/6427264, poslati mejl, ili poslati upit u komentaru dole. U najkraćem vremenu će te dobiti odgovor na mejl koji budete ostavili.

8 mišljenja na “Uređenje enterijera + izvođenje radova

  1. Postovani,interesuje me cena idejnog resenja(projekta)stana od 40m2?hvala

  2. Poštovani,
    Koja je cena vaše usluge, 3d projektovanja za stan od 48 m2 (dvosoban)?
    Hvala

  3. Poštovani,
    Koja je cena Vaše usluge projektovanja, ili makar raspon cene, orjentaciono…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *