Dizajn enterijera kontakt

Treba vam za dizajn enterijera kontakt? MOJA 4 ZIDA online studio za dizajn enterijera. Kontaktirajte nas preko mejla, telefona, watsapp-a i naručite profesionalno i povoljno projektovanje enterijera. Tu spada pomoć prilikom osmišljavanja dizajna enterijera i izrada 3D modela enterijera. Da bismo to mogli da postignemo moramo od vas da dobijemo plan osnove. Pored plana osnove potrebno nam je što više slika postojećeg stanja (možete ih napraviti imobilnim telefonom). Ne bi bilo loše da nam pošaljete i kratki snimak postojećeg stanja.

Dolazimo kod vas

Ukoliko ipak nemate plan osnove, doći ćemo kod vas da bismo sve premerili i snimili. Takođe, ukoliko recimo renovirate stan ili adaptirate lokal i potrebna vam je izrada projekta za struju i/ili vodu možrmo vam izaći u susret i obezbediti neophodan projekat. Ta usluga se naravno dodatno naplaćuje.

Tražite dizajn enterijera kontakt i za izvođenje radova?

Ukoliko vam je, pored projektovanja enterijera potrebno i izvođenje radova preporučujemo vam Enterijer tim, koji radi po našim projektima i uputstvima. Ova izvođačka kuća izvodi sve vrste radova na unutrašnjem prostoru, tako da ne morate da tražite pojedinačno majstore. Takođe, ovo je jedan od retkih izvođača koji garantuje za svoje radove i ako nešto nije dobro urađeno to će popraviti o svom trošku.

dizajn enterijera kontakt
MOJA 4 ZIDA-dizajn enterijera kontakt

tel: (+381) (0) 64/64-272-64

WhatsApp: 064/509-85-22

E-mail: bogdan.lekic.2014@gmail.com

    Komentariši

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *