Moja4zida-Studio za dizajn enterijera-kontakt: nalazimo se u Beogradu, Bulevaru Arsenija Čarnojevića 166.

Tel: (+381) (0) 64/509-85-22

E-mail: dizajner@moja4zida.rs

Whatsapp: 064/509-85-22

  Ukoliko je neophodno (da vidimo enterijer, snimino i izmerimo prostor) doćićemo kod vas. Međutim, ako to nije moguće, naša usluga je osmišljena tako da sve može da se uradi online. To znači da možemo da radimo za celu Srbiju, region, odnosno za sve naše ljude u svetu, a da pri tom naši klijenti ne snose dodatne troškove izlaska na teren.

  Što ce tiče cene dizajna enterijera, garantujemo da smo najpovoljniji studio za dizajn enterijera u Srbiji. Cena naše usluge je takva da mogu da je priušte ljudi sa prosečnim primanjima.

  Takođe ne pravimo razliku između klijenata koji imaju više sredstava od onih koji imaju ograničena sredstva. Za nas su svi klijenti isti i isto im se posvećujemo. To znači da će i cena dizajna enterijera da bude određivana na osnovu istih parametara. A parametri su:

  • Površina prostora
  • Broj prostorija i namena istih
  • Izlazak na teren, odnosno udaljenost objekta u koji idemo
  • Sama namena objekta (da li se radi o poslovnom prostoru, uslužnom objektu ili domu)
  dizajn enterijera kontakt

  Dizajn enterijera kontakt

  Još je bitno napomenuti da se avans plaća 50% od ukupne cene dizajna enterijera. Ostatak plaćate kada sve završimo i kada budete zadovoljni.

  Na kraju najbitnije nam je da naši klijenti budu zadovoljni. Kada su naši klijenti zadovoljni i mi smo zadovoljni i to nam je najveća satisfakcija. Zato nam je jako bitna dobra komunikacija i hemija sa klijentom. Poverenje je na prvom mestu, jer bez poverenja nema dobre hemije i na kraju ni rezultat neće biti ono što smo i mi i klijent očekivali. Zato očekujemo na početku poverenje od strane klijenta. Tada možemo da garantujemo da će rezultat dizajna enterijera biti i više od onoga što je klijent očekivao.