Postanite naš dizajner enterijera-steknite radno iskustvo kod nas

Postanite naš dizajner enterijera. MOJA4ZIDA-Studio za dizajn enterijera traži dizajnera enterijera koji želi da uči i stiče praksu kod nas. Nakon prvih projekata, ukoliko bi postojala obostrana želja, posao bi postao honoraran.

Posao koji biste obavljali bio bi vrlo raznovrstan i kreativan i obuhvatao bi sve ono što jedan enterijerista treba da zna. Najpre biste se bavili 3D modelovanjem i obradom slike. Ovo je neophodno da svaki enterijerista zna, jer klijenti žele da vide u 3D modelu kako će njihov enterijer izgledati.

Istovremeno biste izlazili na teren radi uzimanja mera za osnovu i snimanja prostora i tada biste upoznavali klijente. Tada biste naučili da prepoznate ukuse i želje klijenata. Ne zaboravite da dizajn enterijera podrazumeva puno rada sa ljudima.

Zatim, jedan od vaših radnih zadataka bi bio pisanje članaka za naš sajt kao i stvaranje sadržaja za društvene mreže. Dobar internet marketing je preduslov za uspešno bavljenje dizajnom enterijera i to je nešto što svaki dizajner enterijera treba da zna.

Postanite naš dizajner enterijera i ukoliko studirate arhitekturu ili dizajn enterijera i želite da učite i stičete svoja prva iskustva u ovom poslu. Onda mislimo da je MOJA4ZIDA pravo mesto za početak vaše karijere. Takođe, nadamo se da ćete i vi puno doprineti razvoju našeg malog ali pespektivnog studia za dizajn enterijera.

Za dalje informacije možete se javiti na telefon: 064/64-272-64