Postanite naš dizajner enterijera. MOJA4ZIDA-Studio za dizajn enterijera traži dizajnera enterijera koji želi da uči i stiče praksu kod nas. Nakon prvih projekata, ukoliko bi postojala obostrana želja, posao bi postao honoraran.

Posao koji biste obavljali bio bi vrlo raznovrstan i kreativan i obuhvatao bi sve ono što jedan enterijerista treba da zna. Najpre biste se bavili 3D modelovanjem i obradom slike. Ovo je neophodno da svaki enterijerista zna, jer klijenti žele da vide u 3D modelu kako će njihov enterijer izgledati.

Istovremeno biste izlazili na teren radi uzimanja mera za osnovu i snimanja prostora i tada biste upoznavali klijente. Tada biste naučili da prepoznate ukuse i želje klijenata. Ne zaboravite da dizajn enterijera podrazumeva puno rada sa ljudima.

Zatim, jedan od vaših radnih zadataka bi bio pisanje članaka za naš sajt kao i stvaranje sadržaja za društvene mreže. Dobar internet marketing je preduslov za uspešno bavljenje dizajnom enterijera i to je nešto što svaki dizajner enterijera treba da zna.

Postanite naš dizajner enterijera i ukoliko studirate arhitekturu ili dizajn enterijera i želite da učite i stičete svoja prva iskustva u ovom poslu. Onda mislimo da je MOJA4ZIDA pravo mesto za početak vaše karijere. Takođe, nadamo se da ćete i vi puno doprineti razvoju našeg malog ali pespektivnog studia za dizajn enterijera.

Postanite naš dizajner enterijera sticanjem prakse po osnovu dualnog obrazovanja

Obaveštavamo vas da smo sklopili Sporazumom o poslovno tehničkoj saradnji sa Akademijom tehničkih i strukovnih studija. Time smo uspostavili saradnju sa ovom visokoobrazovnom ustanovom na planu dualnog obrazovanja.

To znači da će studenti Akademije Tehničkih i strukovnih studija sa Katedre za dizajn enterijera moći da kod nas obavljaju praksu u trajanju od 14 dana. Nakon toga postoji šansa da kod nas nastave da rade.

Mi smo studio za dizajn enterijera koji veruje u mlade i talentovane dizajnere i kojem je potrebna njihova energija i kreativne ideje. Kod nas će imati svu kreativnu slobodu koju niko neće sputavati.

Za dalje informacije možete se javiti na telefon: 064/509-85-22