Postanite naš dizajner enterijera. MOJA4ZIDA-Studio za dizajn enterijera traži dizajnera enterijera koji želi da uči i stiče praksu kod nas. Nakon prvih projekata, ukoliko bi postojala obostrana želja, posao bi postao honoraran.

Posao koji biste obavljali bio bi vrlo raznovrstan i kreativan i obuhvatao bi sve ono što jedan enterijerista treba da zna. Najpre biste se bavili 3D modelovanjem i obradom slike. Ovo je neophodno da svaki enterijerista zna, jer klijenti žele da vide u 3D modelu kako će njihov enterijer izgledati

Istovremeno biste izlazili na teren radi uzimanja mera za osnovu i snimanja prostora i tada biste upoznavali klijente. Tada biste naučili da prepoznate ukuse i želje klijenata. Ne zaboravite da dizajn enterijera podrazumeva puno rada sa ljudima.

Zatim, jedan od vaših radnih zadataka bi bio pisanje članaka za naš sajt kao i stvaranje sadržaja za društvene mreže. Dobar internet marketing je preduslov za uspešno bavljenje dizajnom enterijera i to je nešto što svaki dizajner enterijera treba da zna.

Postanite naš dizajner enterijera i ukoliko studirate arhitekturu ili dizajn enterijera i želite da učite i stičete svoja prva iskustva u ovom poslu. Onda mislimo da je MOJA4ZIDA pravo mesto za početak vaše karijere. Takođe, nadamo se da ćete i vi puno doprineti razvoju našeg malog ali pespektivnog studia za dizajn enterijera.

Postanite naš dizajner enterijera sticanjem prakse po osnovu dualnog obrazovanja

katedra za dizajn enterijera

Obaveštavamo vas da smo sklopili Sporazumom o poslovno tehničkoj saradnji sa Akademijom tehničkih i strukovnih studija. Time smo uspostavili saradnju sa ovom visokoobrazovnom ustanovom na planu dualnog obrazovanja.

To znači da će studenti Akademije Tehničkih i strukovnih studija sa Katedre za dizajn enterijera moći da kod nas obavljaju praksu u trajanju od 14 dana. Nakon toga postoji šansa da kod nas nastave da rade.

Mi smo studio za dizajn enterijera koji veruje u mlade i talentovane dizajnere i kojem je potrebna njihova energija i kreativne ideje. Kod nas će imati svu kreativnu slobodu koju niko neće sputavati.