Uređenje enterijera je jeste divan, ali zahtevan posao. Pošto se uredjenje enterijera ne stvara svaki dan, a od njega puno zavisi vaše unutrašnje zadovoljustvo, treba da po tom pitanju pristupite maksimalno ozbiljno. Najbolje je da sve izmerite i da vam dizajner enterijera napravi 3D model vašeg enterijera.

Ukoliko nemate puno iskustva kada je u pitanju uređenje enterijera velike šanse su da nećete na kraju biti zadovoljni rezultatom. Zbog toga je pametno da angažujete dizajnera enterijera, koji će vam pomoći svojim savetima da osmislite i definišete uredjenje enterijera kako ste oduvek želeli. Sve to, na kraju će vizualizovati izradom 3D modela vašeg enterijera.  Taj model posle možete menjati sa enterijeristom, dok ne dođete do najboljeg rešenja. Ovo je vrlo korisno jer nemoguće je zamisliti ceo enterijer. Ovako sigurno nećete napraviti grešku kada je već kasno. Što naš narod kaže: 3 put meri, 1 put seci.

uredjenje enterijera
Dizajn enterijera – ideje.

Kako teče proces vezan za uređenje enterijera i šta tu spada?

Ako vam je potrebna pomoć dizajnera enterijera, kod nas će te dobiti profesionalnu uslugu kompletnog uredjenja enterijera po veoma povoljnoj ceni. Tu spada savetovanje oko dizajna enterijera i izrada 3D modela enterijera.

Prva faza kada radimo dizajn enterijera jeste savetovanje oko dizajna enterijera. Taj proces traje sve vreme, a najintezivniji je na početku, kada klijent govori o svojim željama i kada izradimo 3D model postojećeg stanja. To je najvažniji period za uredjenje enterijera, jer tada enterijerista uobličava ideje klijenta i daje svoje predloge.

Uredjenje enterijera podrazumeva isprobavanje više varijanti. To je proces usaglašavanja sa klijentom. Cilj tog procesa jeste da klijent dobije enterijer koji izgleda bolje nego što je zamišljao. Istovremeno taj enterijer mora da bude praktičan i da ispunjava sva pravila ergonomije.

Pored toga, uredjenje enterijera podrazumeva i da klijent dobije tačne mere nameštaja i uputstva gde može da ga nabavi. Dakle, Moja 4 zida obezbedjuje kompletno uredjenje enterijera. To nas čini povoljnijnim i pristupačnijom klijentima sa osrednjim primanjima.

Šta je potrebno da bismo započeli uredjenje enterijera?

osnova stana
Plan osnove stana

Pre nego što započnemo uredjenje enterijera treba da znate nekoliko stvari. Prvo, ovo je pre svega online usluga. To znači da morate da nam dostavite plan osnove prostora. Ukoliko ga nemate doćićemo kod vas i izraditi ga, ali to se dodatno naplaćuje. Takođe, ukoliko radimo online potrebno je da nam pošaljete što više slika trenutnog stanja. Korisno bi bilo i da nam pošaljete snimak prostora koji osmišljavamo.

Zatim, ono što je najbitnije jeste da znate šta hoćete. Naravno, tu smo da vam pomognemo da definišete ono što želite, ali ne možete da budete neodlučni. Ne možemo beskonačan broj puta da menjamo zamisli.

Ako ste se odlučili za određeni stil enterijera, odnosno da mešate više njih, što je i najbolje, potrebno je da nam pošaljete što više slika nameštaja i enterijera koji vam se sviđaju. Sve možete naći na internetu. Tako bismo mogli da steknemo uvid u vaš senzibilitet i ukus.

Dobra komunikacija – neophodan uslov

I još nešto. Ozbiljno planiranje enterijera iziskuje jako puno strpljenja i komunikacije. Ako se odlučite da sa nama radite uređenje enterijera, dok traje proces osmišljavanja i izrade 3D modela moraćemo da budemo svakodnevno na vezi. Ovo zato što nam je cilj da budete zadovoljni i da dobijete uredjenje enterijera onako kako se vama sviđa. 

dizajn enterijera
Realističan prikaz enterijera

Takođe, za samo izvođenje radova na enterijeru, možemo da vam preporučimo izvođača radova sa kojim sarađujemo i koji radi po našim projektima. To znači da ne morate da brinete oko dovođenja majstora, niti kako će, kada i na koji način oni završiti posao. 

Ako želite da stupimo u kontakt, možete nas pozvati na telefon 064/5098522, ili poslati upit na kontakt stranici. U najkraćem vremenu će te dobiti odgovor.